24 Ocak 2010 Pazar

Kar yağdı.. Mutlu olmalıyım, kesinlikle güzel bir şey bu. Küresel ısınma çoğu yerde sıcaklığı düşürüp, yağışları artırsa da küresel "ısınma" deyince ileride cayır cayır yanıcaz diye düşündüğüm için, yağmur ve özellikle kar gibi doğal olaylara çok seviniyorum.
Bi de ne biliyim kar bu, top yapıp atabilirsin, kardan adam yapabilirsin, yanında biriyle gacur gucur yürürken sohbet edebilirsin, ya da ağzını açmaya korkup gözlerini kısıp soğuğun beynini de biraz soğutmasıyla tüm düşüncelerinden sıyrılabilirsin...
ve bunu eğer istanbul'da yaşıyorsan yılda en fazla 1-2 hafta içinde yapabilirsin. ( bazı yıllarsa hiç yağmaz;)

Ama sinirlendiğim tek nokta var, kaç aydır kar bekledik yağmadı, okullar tatil oldu kar yağdı.
Okullar mis gibi tatildi şimdi. Yıllık iznini kurban bayramında almak gibi bir şey bu...

Seneye bu okullar triplerimden kurtulucam , en azından gittiğim üniversitenin programı dahilinde düşüneceğim için okulum varken tatil olsaydı diye düşüneceğim. Belki de acımasız bir okula gidicem ve kasırga çıksa da tatil vermeyecekler....
İşte küçük beynimin içindekiler...

4 yorum:

e.ay dedi ki...

maalesef üniversiteler çoook daha zor tatil kararı alıyorlar,eğer Bilkent'e yolun düşerse,kar tatilinin bir hayal olduğunu görüp yaşayabilirsin =))

BnYmN dedi ki...

olmaz ya olur da saü'ye gelirsen...
rüzgar yüzünden tatil yapabilirsin :D

duyguözbağcı dedi ki...

bakalım ben ne diycem seneye... :D

Adsız dedi ki...

OKulunda eğitim sisteminizinde hepsinin satmısım anasını babasını ulan deyip resti çekerek kendine her günü tatil edebilirsin. Kar yağarsa alın ulan Tatil yağpıyorum siz yapmıyorsunuz diye kendini avutabilrisin.