5 Aralık 2010 Pazar

doldum ve sana sardım blog

Uzun zamandır blogu savsakladığımı biliyorum. bugün yazmak için sebeplerim var, artık insanların iğrenç taraflarından bahsedicem. Bunlardan biri de şu, özellikle ülkemizde eşcinselliğe ve eşcinsel insanlara karşı anlayış kıtlığının olması. Onları anlamak gerçekten zor olabilir (bak işte ben de piç gibi onlar-bizler kıvamına getirdim yazıyı , sikiyim) ama kimse kimseye bok muamelesi yapamaz arkadaşım.

Lafta en kıçıkırık insan bile özgürlükçü oluyor ama konu eşcinselliğe geldiğinde herkes kabuğuna çekiliyor, dışından hakaret etmeyen bile içinden saydırıyor. Futbol gündemiyle pek bi aram yoktur, ama geçen aylarda eşcinsel olduğu için görevini yapamayan bir hakemin haberi konuşuluyordu heryerde. Şimdi de eşcinsel olduğu için görevinden ihraç edilen bir din kültürü öğretmeni haberini gördüm Radikal'de.

İnsanların özel hayatlarını didiklemeye, onları yaftalamaya o kadar meraklıyız ki!
Yetişkin her insan kimle ilişkiye girip girmeyeceğine kendi karar verir. (tabi bu bir çocuk veya hayvan değilse veya zorlama durumu yoksa) Ama nedense devlet eliyle bu insanlar toplumdan itiliyor. Ve bazı mallar da geçip konuşuyor; "Bunlar kötü örnek oluyorlar, emsal teşkil ediyorlar."

Kim ne derse desin, şöyle bir gerçek var;
Bu ülkede hala özgürlük denen bir şey yok.
Protesto hakkı yok.
Cinsel kimliğini özgürce yaşama hakkın yok.

Ama neler var;

İşlerinden cinsel seçimleri nedeniyle kovulan insanlar var.
Eşcinsellere eksik insan muamelesi yapanlar var.
Bir genç kızın saat 9da dışarıda olmaması gerektiğini düşünen insanlar var.

Hiiiiç boşa çenenizi yormayın, hiç de mutlu mesut bir yer değil burası. Hatta çirkin hrkesin herşeye burnunu soktuğu bir yer. Türkiyeyi seviyorum. Türkiye iyi ama çevresi kötü

2 yorum:

StummScream dedi ki...

Bunlardan fazlası var hayatta

duyguözbağcı dedi ki...

evet haklısın..
anlatabildiklerim sadece bunlar.