21 Temmuz 2010 Çarşamba

Bir kız çocuğunun gizli ajandası

Bugün odamdaki fazlalıklardan kurtulmak isterken geçmişime dair ilginç detaylara rastladım.
-Bi ajanda buldum. Ajandanın başında da bir takvim var her gün ufak bir kutucuk olarak gösterilmiş ve "genç dimağ" ben o kutucukların hafta içi olanlarının hepsine "okul" hafta sonları ve tatillerine de "tatil" yazmışım. Ki zaten iş günleri mavi ve tatiller beyaz olarak boyanmış. Bunu yaparken 7 yaşındaymışım.

-Yine aynı ajanda da pokemonları sınıflayarak listelemişim. Bazı önemli olanlarınıysa tek tek açıklamışım. Çizebileceğim kadar kolay olanlarınıysa çizmişim. Bunu yaparken 10 yaşında falandım sanırım.

-Çok tasarruflu bi çocuktum. Tüm çocukluğum aynı ajandayla geçmiş. Hala aynı ajandadayız. 15 gün falan günlük yazma çabasına girmişim. Her gün 4-5 cümleden oluşuyor. Ve 15 günün de ilk cümlesi aynı; "Sabahleyin erkenden kalktım." Acaba kaçta kalkıyordum o ara?

Tam bu ajandamdan ayrılabilmiş ve işimi bitirmek üzereydim. Bi dosyayı çöpe atarken arasından 1,5 sene önce katıldığım felsefe olimpiyatında yazdığım yazımı buldum. Ve tam bu yazıyı bulduğum gün İoanna Kuçuradi'yi televizyonda görmeme ne demeli?

2 yorum:

blogların efendisi dedi ki...

ben de bulduğum ajandamda sahtekarlıklarımı buldum. bir tane bilgisayar oyunu vardı akıldan 4 basamaklı sayıları toplayabilmeyi öğretmek üzerine, ben o ajandaya yazıp vermişim hep cevapları..

blogların efendisi dedi ki...

o diil de onaylattığı kelime sucksu ahaha