11 Mart 2011 Cuma

Mutlu olmaktan korkan insanlar var ya da ilgi mi çekiyorlar ki onlar



Herkese selam. Farkındayız ki blog'a yazı yazma hususunda bir takım zorluklar çekmekteyim. Vakit darlığı ve ufacık beynimin kapasitesini zorlayacak şeyler düşünmesi bu durumu tetikleyen etmenler olabilir. Hem artık proficiency'den korkmaya başlayıp, ödevlerimi eksiksiz yapmaya çalışıyorum. Ama haftaya sanat grubunda yer aldığım bir kısa filmin çekilip bitmesiyle biraz ferahlıycam.
Belki abartıyorum ama uykusuzluktan ve yorgunluktan elim ayağım titriyo geceleri. Belki de soğuktandır bilemedim şimdi. Soğuk demişken, bu hafta mükemmel bir şey oldu. Ne oldu? Kar yağdı, tabi ki çok sevindim. Evimin civarları pek kar tutmasa da, okulda gayet mis gibi kar tutmuştu. Tabi ki de, kar topu oynadım. sonuçta hepimiz çocuk ruhlu insanlarız, kardanadam yapmadığımıza dua etsinler. Aslında, kardan adam yapsaydık keşke ya.
İşte böyle, kar yağınca hayat enerjim yerine gelmişti. Ama bugün hava ısınmış falan böyle güneş. Neyse, hayat hala güzel yani. Niye "hala" dediğimi bilmiyorum. Zaten güzeldi.
Sen de güzelsin.:)

Yarın nihilist olmak, blogun arka planını siyaha çevirmek ve 18 yıllık bilgi birikimimin ispatını içeren yazılar girmek dileğiyle.... Bugünlük beni affedin.

3 yorum:

özcan dedi ki...

Tekrar incinmekten korktuğu için mutlu olmaktan korkanlar var,onu biliyorum. İlgi çekmek için her türlü malzemeyi kullanma yetisine sahip olanlar da var. İkisinin keşisim kümesi de elbette var.

duyguözbağcı dedi ki...

Aslında ben de bazen o insanlardan biri gibi hissediyorum kendimi.
İncinmekten korkmak değil de, mutlu olmakla mutsuz olmak arasında pek bir fark göremeyip mutsuzluğu seçtiğim oluyor.
İlgi çekmek için her malzemeyi kullanmak ise eskiden çok yaptığım, şimdilerde biraz azaldığını hissettiğim bir eylem.
Uzun lafın kısası, kafam çok karışık.
=)

Akışkan Sıvıların Özkütlesi dedi ki...

İlk fotoğraf=Kötü kadraj